ΕΠΑνΕΚ 2014-2020

Πληροφορίες αποστολής

Το κόστος μεταφοράς εξαρτάται από το βάρος. Συνεργαζόμαστε με τις καλύτερες μεταφορικές για να επιτύχουμε χαμηλό κόστος και καλύτερη αξιοπιστία. Υπάρχουν προϊόντα τα οποία η μεταφορά είναι ελέυθερη.

Ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης είναι 4-10 ημέρες.

Μόλις στείλουμε την παραγγελία σας, θα σας στείλουμε με email ή με SMS ένα κωδικό παρακολούθησης καθώς και οδηγίες πώς να τον χρησιμοποιήσετε.

Η copy-service.gr αποστέλλει μόνο στην Ελλάδα.

Επιστροφές

Έχετε δικαίωμα υπαναχώρησης εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αγοράς. Σε αυτή την περίπτωση επικοινωνείτε μαζί μας για τον τρόπο επιστροφής. Σε αυτή την περίπτωση τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν εσάς. Μόλις παραλάβουμε το προϊόν σε καλή κατάσταση θα σας επιστρέψουμε τα χρήματα.

Σε περίπτωση που παραλάβατε το προϊόν σε κακή κατάσταση λόγω της μεταφοράς του, παρακαλούμε να βγάλετε φωτογραφίες και να μας τις στείλετε. Εμείς θα φροντίσουμε σε συνεργασία με την μεταφορική να επιστρέψουμε άμεσα το προϊόν και να σας το αντικαταστήσουμε. Σε αυτή την περίπτωση τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν εμάς.

Εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την αγορά του προϊόντος έχετε δικαίωμα επιστροφής του. Κατόπιν συνεννόησης θα σας επιστρέψουμε εντός 3 ημερών το ποσό σε εσάς με έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό.

Σε περίπτωση υπαναχώρησης επιβαρύνεστε με τα έξοδα μεταφοράς που χρεώνει η μεταφορική εταιρεία.

Σε περίπτωση που παραλάβατε σε κακή κατάσταση το προϊόν, και αφού μας στείλετε φωτογραφίες από την παραλαβή, δεν επιβαρύνεστε με τα έξοδα.

Scroll To Top
Close
Close
Shop
0 Wishlist
0 Cart
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping

ΕΠΑνΕΚ 2014-2020