ΕΠΑνΕΚ 2014-2020

Smart Lockers

Τα Smart Lockers διαθέτουν μια ποικιλία εφαρμογών για την παροχή ισχυρών και δυναμικών λύσεων αποθήκευσης. Με το ενσωματωμένο λογισμικό γίνονται αυτόματα χρονοβόρες δραστηριότητες και εισάγουν νέες αποδοτικές διαδικασίες.

Τα Smart Lockers θα μεταμορφώσουν τον τρόπο με τον οποίο οι εταιρείες διαχειρίζονται πολλές πτυχές του χώρου εργασίας τους, από τη διαχείριση εισερχόμενων αλληλογραφιών και δεμάτων έως τον έλεγχο ενός αποθέματος πολύτιμων συσκευών ή εξοπλισμού.

Για τις επιχειρήσεις που διαχειρίζονται παραγγελίες μέσω e-shop, τα Smart Lockers απλοποιούν την διαδικασία παραλαβής προσφέροντας στους τελικούς καταναλωτές αυξημένη αγοραστική εμπειρία και στην επιχείρηση αποτελεσματικότερο έλεγχο και βελτιωμένη διαδικασία παράδοσης των προϊόντων.

Χρήση Smart Lockers

  • Click and Collect
  • Asset Management
  • Parcel Lockers

Tα Smart Locker προσφέρουν.

  • Βελτιωμένη ευελιξία και χρήση
  • Μεγαλύτερη ασφάλεια και διακυβέρνηση
  • Νέες αποτελεσματικές διαδικασίες
  • End to end παρακολούθηση
  • 24ωρη πρόσβαση με διαφορετικές επιλογές ασφαλείας
  • Αναφορές (reporting)
ricoh
smart lockers 5
Office Workspace Smart Lockers

Smart Lockers στα γραφεία και στους χώρους εργασίας

Οι χώροι εργασίας εξελίσσονται γρήγορα, συμβαδίζουν με την τεχνολογία και τις νέες εργασιακές πρακτικές. Η υβριδική εργασία, οδηγείται από ένα συλλογικό αίτημα για ευελιξία στην εργασία και την άνοδο των συνδεδεμένων τεχνολογιών, έχει αυξήσει την ανάγκη για αυτοματοποιημένες διαδικασίες.

Ο οργανισμός σας πρέπει να προσαρμοστεί στις νέες ψηφιακές τεχνολογίες που θα οδηγήσουν στην καλύτερη υβριδική εργασία, θα προσφέρουν καλύτερες  εμπειρίες, θα αυξήσουν την ευελιξία, θα μειώσουν το κόστος και θα συμβάλουν γενικά στην υγιή ανάπτυξη της επιχείρησης σας.

Τα Smart Lockers μπορούν να βοηθήσουν την επιχείρησή σας να λειτουργεί πιο αποτελεσματικά, να εξοικονομήσουν σημαντικά έξοδα και να μετριάσουν τον κίνδυνο.

Μπορούν να υποστηρίξουν το εργατικό δυναμικό σας με ασφαλή προσωπικό χώρο αποθήκευσης και αποτελεσματική διανομή συσκευών, διασφαλίζοντας ότι οι υπάλληλοί σας έχουν άμεση πρόσβαση σε όλα όσα χρειάζονται για να κάνουν αποτελεσματικά τη δουλειά τους και η διοίκησή σας μπορεί να έχει τον πλήρη έλεγχο και εποπτεία και σε αναφορές από οπουδήποτε.

Η εξασφάλιση της παράδοσης δεμάτων καθώς και άλλων προσωπικών αγαθών, σε mailrooms ή receptions μπορούν επίσης να υλοποιηθούν με τις δυνατότητες των Smart Lockers.

Καλέστε μας για πληροφορίες στο 2541062675

ή στείλτε μας email στο bill.copy-service@gmail.com

Scroll To Top
Close
Close
Shop
0 Wishlist
0 Cart
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping

ΕΠΑνΕΚ 2014-2020